Sport

Legendarni Ćiro Blažević danas slavi 86. rođendan
Svoj 86. rođendan danas slavi Miroslav Ćiro Blažević.

Selektor bronzane hrvatske reprezentacije iz 1998. godine nazvali su mediji iz te zemlje kako bi mu čestitali rođendan i vidjeli kako je, a ono što je sigurno da još ima puno mladenačkog duha i radosti u njegovom hrapavom glasu, piše Večernji.hr.

“Ma ne bih ja htio da to što ja imam rođendan, je*iga, bude kao da svi imamo rođendan. Da gnjavim ljude pričom o sebi, ali eto, hvala Bogu, dobro sam i srećan sam da me za sada obišla ova neman. Znam da me uhvati da bi to za mene bilo fatalno, ali eto i ovaj rođendan sam proslavio, nadam se da ću i sljedeći. Optimista sam i čovjek u ovom dobu mora tako da razmišlja”; rekao je na početku za Večernji.hr gospodin Blažević.

Prošle godine se ‘požalio’ kako mu ljudi poklanjaju puno alkohola, viskija, vina, ‘kao da ne znaju da ne pije’, govorio je, a i ove godine ima dosta čestitaka.

“Ovo je potvrda da sam još uvijek miljenik javnosti. Jako sam zahvalan svima koji su me se sjetili i na taj način mi daju do znanja da nisam još definitivno izlapio.”

Zanimljivo, Ćiro rođendan slavi 10. februara, iako je rođen dan ranije. Ocu Blaževiću nije se žurilo, tačnije, nije isti dan stigao da upiše sina.

“Ja nisam imao tu privilegiju da budem u gradu pa dok me tata donio do crkve prošao je jedan dan. Tako da svuda piše 10. februara jer su me tada upisali u crkvi, a to je mjerodavno, a u biti rodio sam se 9. februara. Naravno, ne smeta mi ni ako mi neko čestita dan ranije ili dan kasnije. Imam potrebu da se družim s ljudima jer ih volim i oni mi to isto tako vraćaju”, lijepo kaže slavljenik.

Naravno, novinari su ga podsjetili i na žene. I one mu, kaže, čestitaju na poseban način.

“Interesantno, svi mi viču ‘Ćiro, pederu’, a žene me stalno zovu, ahaha”, nasmijao se na kraju jedinstveni Ćiro.

Ima Ćiro i svoga juniora, sina imenjaka koji je nedavno unaprijedio svoju školu fudbala Maksimir, a sretan je zbog toga i slavni otac.

“Moj sin je moj najveći ponos. Sretan sam zbog toga što je napravio u Maksimiru jer to je za našu djecu,” poručio je.

Izvor: Objektiv.rsMožda će Vas zanimati i:

Back to top button