Lifestyle

Karleuša je zbog ove fotografije napala glumce i pjevače: “Oni su bijedni jadnici”
Jelena Karleuša nedavno je izrazila svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama zbog objave koja se rugala njenom izgledu, uspoređujući je s Big Mac hamburgerom.

Pjevačica je odlučila napasti nekoliko javnih ličnosti, među kojima su pjevač Aleksa Perović, glumci Aleksandar Radojičić i Viktor Savić, glumica Matea Milosavljević, reper Stefan Cvijović i voditeljica Olja Crnogorac, zbog lajkova na spornu objavu.

Karleuša je izrazila svoje nezadovoljstvo, nazivajući ih “bijednim jadnicima” i “licemjernim govnima” te istaknula spremnost da ih suoči licem u lice kako bi razgovarali o svojim problemima. U svom izljevu nezadovoljstva postavila je pitanje o tome kako javne ličnosti koje se navodno bore protiv cyber nasilja mogu podržavati omalovažavanje druge žene, posebno naglašavajući da je to često činjeno od strane žena.

Dodatno je istaknula ironiju situacije, ukazujući na to da među njima ima i onih koji sebe smatraju borcima za ženska prava, bivšim TikTok prostitutkama, nazovi reperima te pobjednikom ‘Zvezda Granda’, kojeg je Karleuša ranije podržavala.

 Možda će Vas zanimati i:

Back to top button