IstaknutoMuzikaPreporučujemoTuzlaTuzlanski kanton

Kaleidoskop 2023: Javni poziv za sudjelovanje u Kaleidoskop Art Marketu.

Festival

U Tuzli se od 25. do 29. jula  2023. godine održava festival umjetnosti i mladih “Kaleidoskop”. Jedna od sastavnih aktivnosti i ovog festivala jeste “Kaleidoskop art”.

Kaleidoskop art pruža priliku mladim osobama da u centru Tuzle, za vrijeme festivala, izlažu svoje radove. Učešće na ovoj, kao i na ostalim aktivnostima Kaleidoskopa je besplatno, festival obezbjeđuje lokaciju i štandove, a mladim osobama pruža odličnu priliku da promovišu svoj rad i zarade.

Do sada samo na Kaleidsokop art-u viđali ručno napravljene naušnice, saksije, bookmarke, magnete i druge suvenire, mladi su izlagali svoje likovne i druge umjetničke radove, ali i odjeću koju samostalno proizvode ili dizajniraju, te druge prozivode, koji na jedinstven način povezuju mlade i umjetnost.

Možda će Vas zanimati i:

Ukoliko samostalno proizvodite radove koji će se idealno uklopiti u Kaleidoskop art ili poznajete nekoga ko proizvodi radove ostavite kontakt podatke putem obrasca.

Svaki od izlagača/ica je odgovoran/na za svoje radove, a festival ne preuzima nikakvu odgovornost nad eventualnom štetom.

Vidimo se na Kaleidoskopu!

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063696154420&mibextid=ZbWKwL

Instagram: https://www.instagram.com/kaleidoskop.festival/

Obrazac: https://forms.gle/gz3kD6iS8ytVE88k8   

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button