Zanimljivosti i zabava

Kako roštiljati uz PREMINGER




S’ obzirom na to da je aktuelna situacija sa virusom korona ostavila snažan pečat na sve sfere našeg života, te da je neizvjesno koliko dugo će nas ovaj scenario pratiti, jako je bitno da se posvetimo očuvanju našeg psihičkog i fizičkog zdravlja.

Kako su već mnoge studije pokazale kako boravak u prirodi poboljšava psihičko i fizičko zdravlje, jača imunološki sistem, poboljšava rapoloženje i koncentraciju, ne treba nam bolji izgovor da se ovog trenutka zaputimo na najbližu lokaciju.

Možda će Vas zanimati i:

Uz boravak u prirodi često vežemo i roštilj, pa ako i niste neki ljubitelj prirode, roštilj zasigurno nećete odbiti.

Evo i nekoliko savjeta za vrhunski roštilj i odličnu zabavu:

• Kupite vrijeme – Vremena uvijek malo, zato se potrudite da svoje obaveze organizujete tako da vam ostane i za relaksiranje i hedonizam.

• Pozovite prijatelje – Budite inicijator! Možda još nekome popravite rapoloženje! Bilo da se radi o partneru ili većoj grupi ljudi pažjivo ih birajte jer idete da se zabavite.

• Odaberite lokaciju – Tuzlanski kanton je bogat  šumama i izletištima pa i ne morate puno razmišljati , bilo da se odlučite za opušteniju varijantu u vlastitom dvorištu ili pak za neku od obližnjih lokacija poput Vršana, Ilinčice, Zlaće, Bistarca… uz dobro društvo zabava je neizbježna.

• Napravite playlistu – Nigdje bez muzike! Birajte veselije pjesme koje će vam popraviti raspoloženje!

• Odaberite omiljenu društvenu igru!

• Uživajte u hrani i piću! Kada smo kod hrane i pića veoma je bitno da to bude nešto kvalitetno kako ne bi ostali gladni i kako bi roštilj bio potpun, pa da, šta je roštilj bez roštiljske kobasice i piva? 

Uz Preminger ste spremni za roštilj… Zato ne zaboravite ponijeti dobro raspoloženje, ostavite brige i pravac u akciju!!! Naravno ne ostavljajte smeće, volite i čuvajte naše zelene površine!



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button