LifestyleTuzlaZanimljivosti i zabava

Jumbo: Pronađite idealan poklon za 8.mart

Pokloni


Osmi mart je dan brižnosti i uvažavanja dragih žena u našim životima.

Majke, supruge, kćerke, sestre, bake, prijateljice, koleginice, svaka od njih ima posebno mjesto u našim životima, mjesto koje niko ne može zamijeniti. Za svu ljubav koju dijele, brigu koju pružaju i jednostavno zato što su tu za nas, za 8.mart im kažemo “Hvala” malim znakom pažnje, poklonom.

Jumbu uvijek možete pronaći poklone za cijelu porodicu, a povodom 8. marta i jedinstven poklon kojim ćete se zahvaliti dragim ženama u vašem životu. Samo za ovu prazničnu prigodu izdvojili smo poseban asortiman proizvoda za naše drage dame i njihove potrebe.

Možda će Vas zanimati i:

Ove godine za 8. mart vas očekuju dodatne pogodnosti i iznenađenja u Jumbu. Za svaku kupovinu u iznosu od 30KM ili više darujemo vas prigodnim poklonom. I to nije sve, poslije 16h, 8.marta u svim Jumbo prodavnicama sve dame očekuje malo iznenađenje.

Ponosni smo na činjenicu da žene čine više od 80% uposlenih i najveća su pokretačka snaga Jumba. Zalaganje, odgovornost, kreativnost i intuitivnost koje žene svakodnevno unose u kompaniju unapređuje njeno poslovanje. Podržavamo njihov razvoj, stvaranjem novih radnih mjesta i mogućnostima za napredovanje unutar kompanije.

Zato Jumbo svim ženama kaže posebno “Hvala” i želi sretan 8. mart. Dobrodošli u Jumbo da zajedno proslavimo Dan najdražih.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button