BiznisTuzla

Imate popunjen raspored, a želite nekome uljepšati dan? Evo kako vam Aida može pomoći

#MaliBiznisiVelikePriče
Buket svježeg cvijeća je jedna od gesti za iskazivanje pažnje koja mnogo znači, a unikatne bukete možete kupiti u ‘Cvjećari Vjetrenjača’ u Tuzli.

Vlasnica Aida Zukanović pravi bukete koji na prvi pogled privlače pažnju svojim izgledom, veličinom i cvijećem od kojeg su napravljeni.

Ono što ovu cvjećaru izdvaja od drugih je njen naglasak na prirodnosti.

Aida vjeruje da upravo cvjećarstvo mora slaviti prirodu. Zbog toga, svaki njezin buket imat će prisutan sklad trenutnog godišnjeg doba.

“Cilj mi je bio da to bude drugačiji tip cvjećare i mislim da uspjevam u tome. Fokus mi je što prirodniji, odnosno, divlji buket u znaku ekološkog i održivog. Nalazim inspiraciju upravo u sirovoj prirodi, a buketi sa elementima ‘divljine’ u sebi postaju još ljepši”, rekla nam je Aida.

U Cvjećari ‘Vjetrenjača’ mogu se naručiti aranžmani za sve prilike, bilo kao čestitka, iskazivanje ljubavi, podrške, posljednjeg pozdrava…

Tuzlanka Aida kaže nam da posla itekako ima, a osim old-fashioned kupovine, dostupna je i dostava cvijeća na adresu.

Pa zašto baš danas ne bismo obradovali nama dragu osobu buketom? Možda bismo željeli razmisliti o nekoj posebnoj poruci ili kartici koju ćemo priložiti uz buket?

Ukoliko imate nekoga kome biste poklonili pažljivo aranžiran buket, cvjećaru ‘Vjetrenjača’ možete posjetiti u srcu Tuzle, putem Facebook stranice ili na broj 061 817 832.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button