Biznis

German Design Award – Lejla i Denis Kraljević osvojili nagradu za izvanredan dizajn putničkih vozila

Derubis Caravans
Lejla Kraljević, suosnivačica Derubis Caravans preduzeća, kompanije koja proizvodi unikatne karavane – kamp prikolice, podijelila je s javnošću lijepe vijesti.

Naime, Derubis Caravans je osvojio prestižnu German Design Award nagradu za izvanredan dizajn putničkih vozila.

Možda će Vas zanimati i:

Zaključak žirija na German Design Award-a dodatno je potvrdio izuzetnost Derubis karavana:

“Inspirirani gradnjom jahti, karavani u seriji ‘Derubis 7’ imaju stabilnu monokok karoseriju, čiji strukturalni dizajn upečatljivo karakteriziraju dinamično zaobljene, skulpturalne linije i lukovi. Elegantan dizajn koji nepogrešivo odražava ekskluzivnost”.

Lejla Kraljević iskoristila je priliku da se zahvali suprugu Denisu Kraljeviću koji je, kako kaže, vizionar i dizajner koji stoji iza svega:

“Tvoja neusporediva kreativnost, predanost i strast za dizajnom bili su ključni u dovođenju naših karavana na ovo mjesto. Tvoj inovativni pristup stvorio je karavan koji se danas ističe svojom estetskom i funkcionalnom izvrsnošću. Hvala ti što si pomogao kompaniji Derubis Caravans da dosegne nove visine”, naglasila je ona.

Derubis Caravans nastavlja postavljati standarde u dizajnu i funkcionalnosti, pružajući iskustvo putovanja koje je jednako uzbudljivo koliko i samo odredište.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button