Sport

FOTO: Dea Vuković novo pojačanje OŽRK Jedinstvo!


Nakon što su sestre Šumelj (Matea i Martina) nedavno postale nove članice Jedinstva, dres tuzlanskog kluba u narednoj sezoni nosiće i Dea Vuković, koja je također stigla iz Izviđača.

IMG_4928

Možda će Vas zanimati i:

Radi se o mladoj 19-togodišnjoj reprezenantivki BiH, koja je na “nagovor” Zvjezdana Tomića, prvog trenera Jedinstva i trenera u stručnom štabu reprezentacije BiH, danas potpisala jednogodišnji ugovor sa Labudicama.

“Ovo je za mene novo iskustvo. Čula sam da ekipa ‘puca’ ka samom vrhu i to me baš zaintrigiralo. Želim pomoći klubu da to i ostvari”, izjavila je Vuković za Kameleon, te istakla kako očekuje brzo prilagodbu u novoj sredini.

IMG_4922

“Nadam se da ćemo se dobro slagati, jer to je najbitnije za jednu zajednicu.”

Kako su nam iz prve ruke otkrili treneri Zvjezdan Tomić i Elmir Grabčanović, klub je u pregovorima sa još nekoliko kvalitetnh igračica. Navodno je već dogovoren transfer Sumeje Mujkić iz Krivaje, koja bi večeras trebala potpisati svoj ugovor sa Labudicama.

IMG_4932

Treba reći kako je naša medijska kuća dobila i zahvalnicu od strane OŽRK Jedinstvo za prošlosezonsko praćenje ekipe. Također, zahvalnicu je dobio i gospodin Miroslav Petrović ispred agencije FENA i portala Tuzlalive.ba

 Možda će Vas zanimati i:

Back to top button