TuzlaTuzlanski kanton

ERAZMO TUZLA: Intenzivna obuka za rad i projektovanje na fiber optičkim mrežama
Erazmo Centar – Biznis & Edukacija Tuzla organizuje intenzivnu obuku za osposobljavanje za rad i projektovanje fiber optičkih instalacija.

Obuka je samo dijelom teoretska, a najveći dio vremena posvećen je praktičnim i interaktivnim sadržajima na profesionalnoj opremi. Nakon završetka eduakcije kandidati dobivaju odgovarajući certifikat u zavisnosti od njihovih interesovanja, certifikati mogu biti na lokalnom, njemačkom ili engleskom jeziku.

Tokom obuke kandidati će savladati praktične vještine za kvalitetan dizajn, te instalacije i održavanje fiber optičkih mreža. Praktična obuka će polaznicima obezbijediti znanje primjenjivo u aplikacijama za posao u oblasti telekomunikacija i na optičkim LAN/WAN mrežama, G-PON mrežama FTTB i FTTH mrežama. Kandidati nakon stečenog znanja mogu lako pronaći posao u ovoj oblasti na domaćem, a posebno inostranom tržištu.

Obuka je namijenjena polaznicima koji žele praktično naučiti kako spajati optičke kablove, postavljati konektore, testirati i rješavati praktične probleme na fiber optičkim mrežama, s ciljem povećanja efikasnosti, pouzdanosti i smanjenja troškova zastoja u mrežnom saobraćaju.

Obuka je namijenjena svim zainteresovanim koji svoju karijeru žele započeti ili nastaviti u poslu sa fiber optičkim mrežama, kao majstori i projektanti bez obzira na trenutni profil i zanimanje.

Erazmo Centar poziva zainteresovane da se prijave i steknu ovo vrlo traženo znanje.
Više informacija o samoj obuci i načinu prijave možete saznati putem telefonskog broja – 061 100 031!


Možda će Vas zanimati i:

Back to top button