Zaštita okoliša

Eko život posjetili neki od čelnih ljudi Posušja
U dvodnevnoj radnoj posjeti ovlaštenom operateru za upravljanje ambalažnim otpadom Eko život d.o.o. Tuzla boravili su voditelj javnih nabavki J.P. Vodovod Posušje, Damir Bešlić i savjetnik načelnika Općine Posušje za komunikaciju sa domaćim i međunarodnim institucijama, Jozo Kolobarić.

Radna posjeta realizirana je sukladno radnim sastancima i razgovorima u 2023. godini te dogovorima daljnjih zajedničkih aktivnosti Općine Posušje i Eko života.

Višegodišnja saradnja Eko života i Općine Posušje razmatrana je u više zajedničkih aktivnosti, a na temelju dosadašnjih praksi i iskustava, kao i inovativnih pristupa upravljanja otpadom.

Možda će Vas zanimati i:

Eko život će u narednom mjesecu uložiti okolišna materijalna i finansijska sredstva u Osnovnu školu fra Petar Bakula Posušje. Također, u nastavku suradnje, bit će uloženo i u J.P. Vodovod Posušje.

Direktor Eko života Tuzla, gospodin Jasmin Osmanović uručio je Zahvalnicu Općini Posušje u znak konkretne i jasne višegodišnje saradnje.

Tokom radnih sastanaka posebno se razgovaralo o budućim logističkim, materijalnim i infrastrukturnim jedinicama koje su nužne za razvoj i poboljšanje upravljanja otpadom u Općini Posušje i Zapadnohercegovačkom kantonu.Možda će Vas zanimati i:

Provjerite također
Close
Back to top button