BiH

Državljanin BiH prevario poznanicu za 33 hiljade eura, uhićen u Slavonskom Brodu
Temeljem raspisane potrage policija je u Slavonskom Brodu uhitila 68-godišnjeg državljanina BiH koji je sa 63-godišnjakinjom na dubrovačkom području, koju poznaje od ranije, dogovorio da mu zbog financijskih problema posudi 33 tisuće eura, koje joj nije vratio.

Iz brodsko-posavske policije u utorak su objavili kako je 63-godišnjakinja početkom marta policiji u Pločama prijavila da je prevarena.

Možda će Vas zanimati i:

U prijavi je navela kako je putem aplikacije za komuniciranje, od decembra prošle do početka marta ove godine, razgovarala sa 68-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine kojeg poznaje od ranije.

Tijekom razgovora doveo ju je u zabludu tvrdnjama kako mu, zbog nastalih financijskih problema, treba financijska pomoć, te ju je tražio novce za koje je tvrdio da će joj uskoro vratiti, na što mu je ona poslala bonove ukupno vrijedne 33 hiljade eura.

Budući da joj novce u dogovorenom vremenu nije vratio, 63-godišnjakinja je cijeli slučaj prijavila policiji.

Temeljem raspisane potrage osumnjičeni je prošlog petka uhićen u Slavonskom Brodu te priveden u pločansku policijsku postaju, gdje je uz kaznenu prijavu zbog prijevare doveden pritvorskom nadzorniku, prenosi Hina.Izvor
FENA

Možda će Vas zanimati i:

Provjerite također
Close
Back to top button