SvijetZanimljivosti i zabava

Djevojka Karima Benzeme donijela odluku da pređe na Islam prije svog putovanja u Saudijsku Arabiju

Karim Benzema (35) novi je član saudijskog kluba Al Ittihada. “Ja sam musliman, Saudijska Arabija je muslimanska zemlja i zato želim tu živjeti. Lijepo je biti u muslimanskoj zemlji gdje već osjećam da me ljudi vole”, izjavio je nogometaš prilikom dolaska u Saudijsku Arabiju.

S njim se preselila i njegova djevojka Jordan Ozuna, Amerikanka koja je zbog nogometaša prešla na islam. “Prešla sam na islam. Bilo je to ovdje u madridskoj džamiji, mala i intimna ceremonija. Plakala sam kao djevojčica”, ispričala je za španjolski magazin Yo Dona.

Možda će Vas zanimati i:

https://www.instagram.com/p/Cj2rrAEN1nV/

“Puno sam istraživala o ovoj vjeri i smatram da je prekrasna. Dirnulo me sve što sam o njoj pročitala. Za vrijeme ramazana sam čitala Kur'an i to me rasplakalo. Pročitala sam i Sveti put u islam, o kršćaninu koji prelazi na islam, poput mene. Zaista dragocjena knjiga”, dodala je.

Za ljubav Karima i Jordan doznalo se prošle godine, nakon što su početkom srpnja zajedno viđeni na jahti. Par se upoznao u Lyonu, a kako Jordan tvrdi, tad nije ni znala da se radi o jednom od najboljih svjetskih nogometaša.

“Kada sam upoznala Karima, nisam ni znala tko je on. Ja sam Amerikanka, ne znam puno o nogometu”, otkrila je jednom prilikom.

Inače, 32-godišnja Jordan je uspješna manekenka koja se modelingom bavi od malih nogu, a jedno je vrijeme radila i kao konobarica u Hootersu.

Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button