Valter Tuzlanski

Dino Merlin održao treći koncert u punoj Areni Zagreb, gost mu bio Zdravko Čolić
Nakon što je nastupao prošlog vikenda, 8. i 9. decembra, Merlin je pjevao i sinoć, a pjeva i večeras. Karte za sva četiri koncerta su bile rasprodane.

Brojni obožavaoci uglas su pjevali najveće hitove bosanskohercegovačkog pjevača. Gost na ovom koncertu bio mu je Zdravko Čolić. Zajedno su otpjevali Čolin hit “Da ti kažem šta mi je”.

Možda će Vas zanimati i:

Rasprodao 12 koncerata u regiji

Podsjećamo, Merlin je u sklopu turneje “Mi” zakazao 12 arena – četiri u Beogradu, četiri u Zagrebu i po dvije u Skopju i Zürichu. Dino Merlin je ranije ove godine održao koncert u pulskoj Areni.

“Skoro 40 godina sam tu, s vama. Svake godine stasa generacija mladih i radoznalih ljudi koji sa svojom mladosti i vagonima potencijala grle budućnost. Srećemo se na putevima, na trajektima i aerodromima.

Razgovaram s mnogima od vas i znam da ono što nas spaja ima puno veću vrijednost od onoga što nas razdvaja. Upalimo mobitele, osvijetlimo noć, osvijetlimo jedni drugima put; da ne zalutamo, da ne izgubimo iz vida naše snove, naše ciljeve i našu sretnu zvijezdu”, rekao je, prenosi Index.hr.

Merlin je i u decembru 2016. godine napunio Arenu Zagreb u okviru svoje turneje Hotel Nacional.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button