Gdje izaćiTuzla

Danas počinje prvi Sajam kafe i čokolade u Tuzli

Nakon nekoliko mjeseci priprema danas (četvrtak 16.maj) u 17 sati prvi Sajam Kafe i Čokolade u Tuzli otvara svoja vrata. Ljubitelji crnog napitka i najpopularnije slastice od 16. do 18. 05. u Tuzli na Sajmu kafe i čokolade u organizaciji UG Activus uživat će u probranim ukusima koje za njih priprema šest ekskluzivnih kafe brendova i 15 handmade čokolaterija, a moći će i kušati posebno privlačni čokomed.

Prvi Sajam ove vrste koji se održava u Tuzli pružit će posjetiocima nezaboravan doživljaj te osim degustacija najkvalitetnijih kafa i čokolada, majstorske radionice za pripremu kafe, takmičenja barista, prezentacije renomiranih stručnjaka iz industrije, kao i kulturne događaje koji će obogatiti iskustvo svakog posjetioca. Kompletan spisak dešavanja na Sajmu …

U petak, 17. maja 2024. godine u 14,3o sati u HKC je zakazana i posebna sjednica Udruženja za trgovinu, ugostiteljstvo i turizam i Udruženja turističkih agencija Kantonalne privredne komore Tuzla, kao vid podrške ovom Sajmu.

Sajam kafe i čokolade se održava od 16. do 18. 05. 2024 godine u Tuzli u Hrvatskom Kulturnom Centru “Sveti Franjo” u centru grada, a ulaz na Sajam i sva prateća dešavanja je slobodan.

Dobro nam došli.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button