BiHTuzlanski kantonZanimljivosti i zabava

Bingo City Centar – Osnovne škole u Tuzli i Sarajevu dobivaju priliku da osvoje 10.000 KM

Bingo City Center (BCC) Tuzla, već treću i BCC Sarajevo već drugu godinu za redom, u cilju podrške lokalnim zajednicama i obrazovanju, organiziraju aktivnost “Za bolju školu” i pozivaju kupce da ih podrže i pomognu odabrati školu kojoj će donirati vrijednu novčanu nagradu od 10.000 KM, koja je dva puta veća u odnosu na prethodnu godinu.

Od 21. augusta do 15. septembra, svaki kupac koji obavi bilo koju kupovinu u trgovinama BCC Sarajevo i BCC Tuzla ima priliku biti dio aktivnosti “Za bolju školu”.

Možda će Vas zanimati i:

– Sve što trebate učiniti jest sačuvati svoj račun i doći na centralni trg u BCC centru (Sarajevo ili Tuzla). Tamo ćete pronaći ormariće s oznakama različitih osnovnih škola iz Tuzle, odnosno Sarajeva. Svaki kupac, po vlastitom izboru, odabire ormarić škole u koji ubacuje svoj račun, saopćeno je iz Binga. 

Jedna osnovna škola iz Tuzle i jedna osnovna škola iz Sarajeva i to one koje prikupe najveći iznos računa osvojit će vrijednu novčanu nagradu od po 10.000 KM.

– Bingo City Centri su oduvijek posvećeni podršci lokalnoj zajednici i razvoju obrazovanja, a ovu aktivnost organizovali smo s ciljem da učenicima i učenicama olakšamo početak nastave. Vjerujemo da investiranje u obrazovanje naše djece čini temelj prosperitetnog društva. Uvjereni smo kako će odziv biti veliki kao i prethodnih godina, te da ćemo đacima uljepšati povratak u školske klupe – izjavili su iz Bingo City Centra.

Najveći zbir računa, prošle godine, u Tuzli, imala  je osnovna škola “Tušanj”, a Sarajevu osnovna škola “Čengić vila I”. Škole su ovu vrijednu donaciju iskoristile za uređenje i opremanje školskih učionica.

BCC Sarajevo i BCC Tuzla omiljene su destinacije za sve što vam treba kako biste krenuli hrabro u novu školsku avanturu, navodi se u saopćenju.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button