TuzlaU fokusu

Bike Fest Panonika: Od cover bendova do najvećih imena na rock sceni
U Tuzli će se 6. i 7. septembra održati Bike Fest Panonika 2019, internacionalni moto susret koji svake godine ponudi bogat zabavni sadržaj. Ove godine, u petak, 6. septembra od 20.00 sati na Panonskim jezerima će nastupiti: Rainmaker Iron Maiden Tribute Bend, S.A.R.S. i Š.T.R.A.J.K., dok će u subotu, 7. septembra, također od 20.00 sati Tuzlake i Tuzlanke zabavljati bendovi Killer Face, YU Grupa i Generacija bez Kompasa. Ispred Moto kluba Tuzla, Almir Toromanović za Kameleon otkriva kako skupi bendovi nisu ono što krasi susrete.

“U principu od 2014. svake godine imamo “skupe” bendove, što u principu nije nešto što krasi susrete. Bajkerima je dovoljno da imaju živu muziku sa cocve bendovima, a ne zvučna imena. Međutim, mi to radimo da bismo razbili predrasude o bajkerima i da bismo na neki način približili građanstvo tom načinu života, kako se oni druže i uživaju. Evo, zvučnim imenom prizivamo i pozivamo građane na koncert da se druže sa nama.”

Možda će Vas zanimati i:

Organizatori iz Moto kluba Tuzla su saopštili da se ulaznice u predprodaji za oba dana mogu nabaviti po cijeni od 15 KM, dok je pojedinačna ulaznica 10 KM. Također, ulaz će za sve bajkere biti slobodan

“Pozivamo građanstvo da dođu u što većem broju. Ono što je nama prijedlog za sve, mislimo da je bolje da kupuju karte u predprodaji za oba dana, jer su oba dana dobra, odlične su grupe. Iako su simbolične cijene mislimo da je građanstvu isplatnije da kupuju tu kartu. A za tri grupe na jednom mjestu, kompletnom ugođaju, od bine, svjetla, razglasa, mislimo da dobijate vrhunski koncert.”Možda će Vas zanimati i:

Back to top button