Gdje izaćiTuzlanski kanton

Big Brothers band koncertom zatvara muzički program Zimskog grada Lukavac

Manifestacija Zimski grad Lukavac svečano je otvorena u petak, 23. decembra koncertom popularnog benda Helem Nejse. Nakon njega je uslijedio niz drugih kulturno-zabavnih aktivnosti koje su uljepšale zimske dane svim posjetiocima.

Nastavak bogatog programa koji je pripremljen u okviru manifestacije Zimski grad Lukavac je koncert benda Big Brothers. Osmog januara ovaj sastav će svojom svirkom nesumnjivo zagrijati lukavačku publiku na platou ispred Centra za kulturu Lukavac, a sam bend je u proteklom periodu koncertno jako aktivan što je garant da će i publika u Lukavcu uživati uz njihovu svirku. Koncert benda Big Brothers ujedno je i posljednja svirka koja će se održati u sklopu ovogodišnjeg izdanja Zimskog grada Lukavac.

Program same manifestacije Zimski grad Lukavac dodatno je obogaćen izložbama, promocijama knjiga, programom polaznika Centra za zdravo i kreativno odrastanje kao i mnogim drugim sadržajima koji će Centar za kulturu Lukavac u ovim prazničnim danima učiniti jednim od najposjećenijih mjesta na području Tuzlanskog kantona.

Sve najave možete pratiti na FB stranici: https://www.facebook.com/zimskigradlukavac.

Zimski grad se realizuje u organizaciji Centra za kulturu i sport Lukavac, uz podršku Grada Lukavac i Turističke zajednice Grada Lukavac.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button