BiH

BH Fanaticosi zakazali humanitarni meč sa legendama, u Zenicu stižu Barbarez, Muslimović i društvo
Udruženja Pomozi.ba zvanično je potvrdilo da u saradnji sa BH Fanaticosima organizuje humanitarni sportski spektakl u Zenici.

Radi se o humanitarnoj utakmici najpoznatije bosanskohercegovačke navijačke skupine BH Fanaticos i legendi naše nogometne reprezentacije, koje će činiti ekipu Udruženja Pomozi.ba.

Utakmica je zakazana za 21. mart u Areni Zenica, a počet će od 15 sati.

Sa jedne strane, navijači bh. reprezentacije, isti oni koji su godinama pratili i bodrili sve naše reprezentativne selekcije na stadionima i u dvoranama širom svijeta, a sa druge strane ekipa Udruženja Pomozi.ba, koju će činiti legende bh. fudbala, među kojima će biti Senijad Ibričić, Zlatan Bajramović, Zlatan Muslimović, Kenan Hasagić, Elvir Bolić, Elvir Rahimić, Darko Maletić, Bruno Akrapović, Avdija Vršajević, a svoj dolazak trebaju potvrditi i Sergej Barbarez te Vedad Ibišević, kao i mnogi drugi igrači iz sjajnih generacija koje je naša selekcija imala.

Kako je saopćeno iz Pomozi.ba, BH Fanaticosi i legende će odigrati utakmicu jedni protiv drugih, za čast, za prestiž, ali će igrati i zajedno za sve Bosance i Hercegovce, kojima je potrebna pomoć za liječenje.

Sav prihod od ulaznica i sponzora, koje je Pomozi.ba pozvalo da podrže ovaj humanitarni spektakl, ići će u humanitarne svrhe, tačnije u Fond Udruženja Pomozi.ba, namijenjen za liječenje oboljelih bh. građana.

Izvor
Klix.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button