Sport

Benzema na ljeto sprema neočekivan transfer u Italiju?

KARIM BENZEMA (35) je više puta naglašavao kako bi karijeru volio okončati kao nogometaš Real Madrida, ali činjenica jest da se u toj priči ne pita samo njega.

Trenutni ugovor istječe mu na ljeto, a Real ima pravo, ako ne uspije kroz pregovore doći do uvjeta koji su mu prihvatljivi, jednostavno odustati od Benzeme i pustiti ga da kao slobodan igrač napusti klub.

Možda će Vas zanimati i:

Prema pisanju talijanske La Repubblice, Benzema već ima plan za transfer ako se to dogodi. Jose Mourinho je navodno rekao francuskom napadaču da bi ga u tom slučaju volio dovesti u Romu, a navodno ni samom Benzemi ta ideja nije odbojna. Dobro poznaje Mourinha i ne bi imao ništa protiv toga da ponovo igra pod njim.

Najveći problem za Romu bila bi Benzemina plaća, ali s obzirom na to da je Francuz već u ozbiljnim igračkim godinama, očekuje se da ne bi potpisivao ugovor dulji od godinu dana pa bi Roma to mogla financirati. Osim toga, La Repubblica piše da bi u tom poslu mogao sudjelovati Adidas jer sljedeće sezone postaje sponzor kluba, a od ranije je i Benzemin sponzor.

 

Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button