BiznisVijesti

Alpha HRM Akademija: Inovativan program namijenjen HR stručnjacima ili entuzijastima koji žele to postati

Četvoromjesečni program


Alpha HRM Akademija, predstavlja inovativan program namijenjen HR stručnjacima i onima koji teže da postanu ključna veza između ljudskih resursa i poslovne strategije.

Konsultantska kompanija i lider u oblasti ljudskih resursa na području jugoistočne Evrope, Alphabet Group, ponosno najavljuje početak programa koji spaja teoriju i praksu, uz podršku vrhunskih domaćih predavača iz različitih sektora, a koji će se održati 10. i 11. februara 2024. godine u Sarajevu.

O programu:

Alpha HRM Akademija, kreirana na osnovu analize domaćeg tržišta, nudi sveobuhvatan četvoromjesečni program sa 18 trening dana i 108 trening sati. Ova edukacija je namijenjena svima koji žele dublje razumjeti upravljanje ljudskim resursima, bilo da su u početnoj fazi karijere, vlasnici malih i srednjih biznisa ili mladi profesionalci u potrazi za promjenom.

Šta program nudi:

·         Iskusne predavače s dugogodišnjim iskustvom

·         Aktuelne primjere iz prakse i praktične zadatke

·         Upoznavanje sa HR alatima za konkretnu primjenu

·         Peer-to-peer okupljanja i međusobnu podršku učesnika

·         Mentorsku podršku od predavača pri izradi zadataka

·         Individualan pristup prema svakom učesniku

·         E-learning platformu za kontinuiranu komunikaciju, davanje i primanje feedback-a te pristup dodatnim materijalima.

Predavanja će se održavati vikendom, subotom i nedjeljom, od 09:00 do 15:00h, od 10. februara do 9. juna 2024. Maksimalan broj izostanaka je ograničen na 3 dana. Program predstavlja početni nivo edukacije, a nakon završetka, učesnici imaju mogućnost dalje specijalizacije u oblasti vođenja ljudskih resursa.

Alpha HRM Akademija je investicija u vašu budućnost. Transformišite svoju karijeru i postanite ključni HR Business Partner – Practitioner, oblikujući pozitivnu radnu atmosferu, potičući inovacije i postižući visoke performanse.

Za sve informacije o treningu, predavačima i načinu prijave, posjetite Alphabet Group websajt ili ih kontaktirajte na email alisa.lingo@alphabetgroup.net ili broj telefona +387 62 375 003.

O kompaniji Alphabet Group:

Alphabet group je konsultantska kompanija koja partnerskim pristupom, višegodišnjim trenerskim iskustvom i bogatom trenerskom bazom prenosi najbolje prakse i razvija puni organizacioni potencijal kompanija širom jugoistočne Evrope. Ona podržava kompanije u procesu osnaživanja timova, učenja i usvajanja savremenih poslovnih i menadžerskih vještina koje direktno utiču ili doprinose njihovom rastu. Kompanija Alphabet Group u svom portfoliju nudi veliki broj treninga i usluga za svaki proces razvoja jedne kompanije, od selekcije i procjene zaposlenih, profesionalnog i ličnog razvoja do promjene organizacione kulture. Više o kompaniji Alphabet Group pogledajte na službenom websajtu te društvenim mrežama LinkedIn, Facebook ili Instagram.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button