BiHTuzlaZanimljivosti i zabava

Ako si radio do septembra, ti si zasigurno car svoje firme! Spremili smo ti odmor u prijestolnici tri carstvaIzluđuju li vas natpisi na putu do radnog mjesta, da su odmori uveliko počeli?  Radili ste vrijedno tokom cijele godine, misleći o vašim poslodavcima, firmi, obavezama, kolegama, sastancima, produženim smjenama i radnim vikendima, a da li ste stigli misliti na sebe?

E pa, s obzirom na to da često zaboravimo na sebe misleći o drugima, kako bismo vam pokazali da neko misli i na vas, pripremili smo vam odmor iz snova!

Razmišljali smo, čak i da konačno, oni koji su radili do septembra, odluče napraviti pauzu, ponovo bismo vas bacili u nove nedoumice, razmišljanja, traženja brojnih agencija, ponuda, cijena, letova, vožnji, gdje otići, s čim putovati, u kojem hotelu odsjesti i niz drugih malih zakački, tačno da vam odmor skoči na nos! A još nije ni počeo.

Kako bismo vam olakšali izbor mi smo preuzeli stvar u svoje ruke i izabrali sve to za vas!
S obzirom na to da ste radili do septembra, vi ste zasigurno car! Barem tamo gdje radite.
S tim u vezi smo izabrali prijestolnicu tri carstva.
ISTANBUL!

Turistička agencija Kosmopolit nudi sjajne ponude. Na putovanje iz snova možete krenuti iz Tuzle autobusom, ako ste osoba koja ne voli letjeti visoko i uvijek je čvrsto na tlu, eventualno točkovima, koji će vas dovesti do vašeg odmora.

Datumi polazaka su: 12.09, 02.10, 17.10. i 21.11.2019.  u zavisnosti od toga da li ste spremni već sad spremiti kofere ili ipak, ostati da još nešto uradite, što ste planirali. Cijena za ovo putovanje je 239 KM po osobi. U cijenu aranžmana uključen je prijevoz modernim turističkim autobusom, smještaj u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja s doručkom, panoramski obilazak grada i usluge pratioca grupe. Ako ste se zaustavili tu,  prije same odluke pogledajte i detalje za ovo putovanje klikom OVDJE.

Ako vam je ipak svega preko glave i ne želite čekati ni trenutka više da odete na odmor, razmišljate o teleportaciji kao idealnom transportnom sredstvu budućnosti, mislimo da je avion najbolje rješenje za vas, da budete slobodni od obaveza i odletite do Aja Sofije, Plave džamije, Top Kapi, a polasci su  13.09, 18.10, i 23.11.2019, a ovaj aranžman si možete priuštiti za 379 KM po osbi. Za više informacija kliknite OVDJE.

Istanbul je  grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz historiju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa preko 13 miliona stanovnika koji žive i rade na dva kontinenta. Moderni Trg Taksim ili kvartovi Bejoglu i Osmanbej, će učiniti da se osjećate kao u bilo kojoj svjetskoj metropoli, dok ćete se šetajući Sultanahmet trgom neizbježno vratiti par stotina ili čak hiljada godina unazad. Novo i staro, Orijent i Evropa, islam i kršćanstvo – nigdje ih nećete naći ovako isprepletene i neraskidivo povezane kao u Istanbulu.

Za vas biramo samo najbolje! 
Jer ljudi koje ulože toliko vremena i truda za svoj tim, okolinu i provedu cijelu godinu na radnom mjestu, zaslužuju da ne rade ništa, osim pakiranja kofera, kada je odmor u pitanju. Slažete li se s nama?

Ela Ždero / Kameleon

 

 

 

 Možda će Vas zanimati i:

Back to top button