BiHGdje provesti vikendRegionSvijetZanimljivosti i zabava

Adrenalinska avantura u srcu prirode: Nacionalni park “Kozara” vas zove!


U predivnom okruženju NP “Kozara” krije se nevjerojatna avantura koja će oduševiti kako mlade, tako i iskusne avanturiste željne uzbuđenja, zabave i prilike da pokažu svoju snagu, spretnost i hrabrost. Avanturistička ponuda Nacionalnog parka “Kozara” je privlačna svim generacijama, pružajući nezaboravno iskustvo u srcu prirode.

Nacionalni park “Kozara” je pravi raj za rekreaciju, smješten među krošnjama drveća. Sa više od 60 platformi i preko 50 elemenata različitih dužina, težina i visina, ovo mjesto će vas dovesti do ruba uzbuđenja. Prelazak preko visećih mostića, ljestvi i sajli, te vožnja zip linijom, uz pomoć koturača, samo su neki od izazova koje Avantura park “Kozara” pruža svima koji žude za dozom adrenalina usred prirode.

Možda će Vas zanimati i:
Foto: NP Kozara

Dok se krećete sa platforme na platformu, prelazeći preko sajli i staza koje ih povezuju, avanturisti se suočavaju s raznim preprekama koje će testirati njihove vlastite sposobnosti i podići razinu adrenalina u njihovim venama. Sve ovo se odvija pod budnim nadzorom iskusnih instruktora i uz korištenje sigurnosne opreme, pružajući vam mir uma dok se posvećujete izazovima.

Osim Avantura parka, NP “Kozara” nudi i tri “via ferrate” – jedinstveno iskustvo za ljubitelje penjanja koji su spremni upustiti se u osvajanja vertikalnih staza na stijenama. Ove izazovne staze omogućit će vam da istražite nevjerojatnu ljepotu prirode na jedan potpuno novi način, pružajući vam nevjerojatne poglede na okolni pejsaž.

Foto: NP Kozara

Za sve avanturiste, bez obzira na dob, NP “Kozara” je neodoljiva destinacija koja će vas očarati svojom avanturističkom ponudom. Spremite se za nezaboravno iskustvo uzbuđenja, zabave i adrenalina, koje će vas ostaviti bez daha i stvoriti uspomene za cijeli život.

Za više informacije o Nacionalnom parku “Kozara” možete saznati putem njihove web stranice, putem info centra (+387 (0)52 480 680) ili putem socijalnih mreža Facebook & Instagram.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button