Promo

Kompanija Nostro najavljuje brojne novitete: Pokrenuta proizvodnja pločastog namještaja

Kontinuiran razvoj i unaprijeđenje poslovanja kompanije Nostro doveo je do sljedećeg koraka u proizvodnji namještaja, pokretanja vlastitog proizvodnog pogona pločastog namještaja.

Pored proizvodnje tapaciranog namještaja koji je već postao prepoznatljiv po ekskluzivnim sofama i krevetima te najsavremenije linije za proizvodnju madraca, kompanija Nostro ovim posljednjim širenjem zaokružila je vlastitu ponudu u jednu cjelinu.

Time je kompanija Nostro postala jedna od rijetkih u BiH koja može ponuditi kompletno opremanje i uređenje enterijera po principu ključ u ruke iz sopstvene režije. Biti u mogućnosti vlastitim kapacitetima odgovoriti na sve zahtjeve kupca znači držati cjelokupan proces uređenja i opremanja enterijera pod kontrolom, što je garancija kvaliteta i poštivanja dogovorenih rokova izrade.

Kompanija Nostro odlučila je u fokus poslovanja staviti projektovanje i opremanje enterijera te ponuditi tržištu, odnosno kupcima, rješenja iza kojih stoji u potpunosti. Kupci kroz arhitektonski biro dogovaraju sve detalje projekta, prati se proces proizvodnje namještaja kroz konstantnu komunikaciju, sve do finalnog uređenja prostora po želji i zahtjevima kupca. Na ovaj način greške su svedene na minimum, jer se proces uređenja od početka do kraja odvija pod kontrolom kompanije Nostro.

“Ulaganjem u mašinski pogon za proizvodnju pločastog namještaja željeli smo napraviti novi iskorak u smjeru etabliranja kompanije Nostro kao izuzetno kompetentne kompanije u segmentu opremanja enterijera koja se već može pohvaliti nizom izvršenih projekata. Raditi poslove kompleksne prirode poput projektovanja i opremanja enterijera umije biti vrlo zahtjevno kada ovisite o podizvođačima radova. Za našu kompaniju najbolje rješenje jeste ponuditi tržištu raznovrsne vidove opremanja iza kojih u potpunosti stoji lična proizvodnja,” poručio je Mirza Valjevac, direktor kompanije Nostro.

Pored pokretanja proizvodnje pločastog namještaja kompanija Nostro do kraja godine najavljuje još nekoliko noviteta. U planu je predstavljanje novog modela sofe koja će se dizajnom i materijalima izdvojiti od postojeće ponude na tržištu te zasigurno postati jedan od omiljenih izbora kupaca. Svaki komad namještaja kompanije Nostro razvija se s velikom pažnjom prema detaljima, obogaćen mogućnostima personalizirane prilagodbe kupcu te širokom ponudom visokokvalitetnih materijala i boja u kojima je moguća izrada. Vrhunski tim dizajnera utkao je svoja znanja i iskustva i pripremio novu jedinstvenu sofu koja će upotpuniti Nostro kolekciju namještaja.

Također do kraja ove godine kompanija Nostro, pored španskog brenda Kave Home, predstavit će novo ekskluzivno zastupništvo za jedan od vodećih brendova namještaja u svijetu. O kojem je brendu riječ bit će poznato uskoro, a brend će ekskluzivno biti dostupan u Nostro salonu na adresi Skenderija 12.

Pored postojećeg salona u Sarajevu za narednu godinu planirano je i proširenje maloprodajne mreže Nostro kompanije kako unutar BiH, tako i van granica naše zemlje.

Brend Nostro jedinstvenim konceptima i pristupom kupcima, a sada i kompletnom ponudom namještaja iz vlastite proizvodnje, garantuje odgovoran pristup prema svakom projektu opremanja enterijera. Posjetite salon na adresi Skenderija 12 i posavjetujte se s timom vrhunskih arhitekata i dizajnera, jer uređenje doma zahtjeva posvećenost i povjerenje koje Nostro tim može ponuditi.

Za više informacija posjetite nostro.eu.



Izvor
Klix.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button