Svijet

Kamere snimile mafijaško ubistvo Fadilja Kačanića i njegove supruge Fatime (VIDEO)










Fadilj Kačanić 64 iz Ulcinja i njegova supruga Fatima brutalno su prije tri dana likvidirani u Ekvadoru. Njihova beživotna tijela nađena su 22 kilometra od kuće u kojoj su živjeli.

Upućeni kažu kako fotografije s mjesta likvidacije upućuju na profesionalno ubistvo. Prema pisanju tamošnjih medija, istražitelji tragaju za dvije muške osobe koje su se lažno predstavile kao policajci.

Snimci videonadzora potvrđuju te informacije. Zabilježeno je i da su lažni policajci stigli automobilom albanskih registracijskih oznaka. Za sada tamošnjim vlastima nije poznato jesu li Kačanić i njegova supruga ubijeni kući ili na mjestu gdje su pronađena tijela. Prema neslužbenim saznanjima Vijesti, Kačanić je likvidiran s tri hica iz pištolja, dok je njegova supruga ubijena tupim predmetom.

Kačanić je zbog trgovine drogom bio u zatvoru nekoliko godina, a kako pišu tamošnji mediji, bio je optužen i za pljačku. Nedavno je oslobođen, ali je bio na uslovnoj slobodi. Pretpostavlja se kako ubistvo ima veze s tim događajima.

Za Vijesti je neslužbeno priopćeno kako će Kačanić biti pokopan u Ulcinju, ali još uvijek nije objavljen datum pokopa.

Izvor: fokus



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button