Istaknuto

Snaga izvrsnosti i “Kafa u pet do pet” za sve žene u Tuzli: Smijalo se, razgovaralo, ali i plakalo (FOTO)










Udruženje poslovnih žena u BiH u saradnji sa Radio Kameleonom i Zenski.ba portalom jučer je organizovalo druženje pod simboličinim nazivom “Kafa u pet do pet” gdje su predstaviti nagradu „Snaga izvrsnosti“ u Caffe bar/ restoran Hashtag Autor u Tuzli (Klosterska 7).

Cilj druženja je bio razgovarati o ženama koje aktivno djeluju u oblastima privrede, društva, poljoprivrede i svim ostalim oblastima koje su važne za društvo u cjelini, a koje se svojim radom i zalaganjem izdvajaju iznad prosjeka.

Na ovom druženju se razgovaralo o ozbiljnim temama, uspješnim ženama i njihovoj borbi i teškoćama sa kojima su se susretale. Bilo je smijeha, ali i suza. Druženje je pokazalo da žene jedna drugoj trebaju i moraju biti najveća podrška, prijatelj i oslonac.

Želimo da vas inspirišemo da se osvrnete oko sebe i prepoznate te IZVRSNE žene vašeg kraja i podijelite sa nama svoju priču o njihovoj izvrsnosti. Pričajući tople ljudske priče obojimo na trenutak svijet duginim bojama lagano – ulicu po ulicu, grad po grad. Pokažimo svu ljepotu bosanskohercegovačke žene. Žene, majke, komšince, političarke, sportistkinje, poduzetnice, menadžerice, ratarke, kuharice, umjetnice, žene mađionarke, jer ta žena zna kako se „od ništa“ pravi ručak, dočekuju i ispraćaju djeca, vodi briga o bolesnom ili starom…

Nominujte IZVRSNE žene: www.upzbih.ba/nagrada



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button