Kultura

(VIDEO)Komična reakcija Ryana Goslinga na osvojenu nagradu: Ni njemu nije bilo jasno










Ryan Gosling postao je predmet posljednjih internetskih fora, zahvaljujući svojoj urnebesnoj reakciji na pobjedničku pjesmu “I'm Just Ken” iz filma “Barbie”, u kojem tumači ikoničnog lika Kena.

Samo sedam dana nakon dodjele Zlatnih globusa, u nedjelju navečer održana je dodjela nagrada Critics Choice Awards, koja je kao i obično okupila mnoštvo zvijezda. Dodjela nagrada održana je u Barker Hangaru na aerodromu Santa Monica, priznajući neka od najvažnijih ostvarenja u filmu i televiziji protekle godine.

Među prisutnima bio je i Ryan Gosling, a glumac je postao predmet internet memova zbog svoje urnebesne reakcije na pobjedu pjesme “I'm Just Ken”. Balada je osvojila nagradu za najbolju originalnu pjesmu, a Goslingova reakcija postala je viralna. Kanadski glumac namrštio je obrve i izgledao prilično iznenađen nakon što je njegova pjesma osvojila nagradu.

Brojni su se korisnici odmah oglasili na društvenim mrežama, posebno na X.com, ranije poznatom kao Twitter, kako bi komentirali njegov izraz lica.

“Ryan Gosling nam je pružio najbolju reakciju večeri”, “Stvorio je novi meme s ovim izrazom lica na dodjeli”, “Nitko se više ne trudi izbjeći postati meme od Ryana Goslinga i nikome to ne ide teže od Ryana Goslinga”, samo su neki od komentara na njegovu iznenađujuću facu.

Neki su se šalili da čak ni njemu nije bilo jasno kako je pjesma proglašena najboljom. Pisci pjesme, Mark Ronson i Andrew Wyatt, izašli su na scenu da prime nagradu.

“Ryan Gosling, ovo je tvoja nagrada koliko i naša”, rekao je Ronson, “Natjerao si publiku da se zaljubi u ovu pjesmu svojom nenadmašivom izvedbom, pa ti hvala”.

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button