Lifestyle

Ovo je trenutno najpopularniji jesenji parfem na svijetu










Naravno da želimo da mirišemo fantastično i naravno da svi imamo određene preferencije kada je u pitanju odabir parfema. S druge strane, ne treba nikada zanemariti ni preporuku (iako ne mora da znači da će vam i tada dati parfem stajati baš dobro).

Međutim, ako milioni žena širom svijeta nešto hvale, onda to i ne može biti tako loše, zar ne? E pa, takva je stvar sa sljedećim parfemom – sudeći prema komentarima žena koje su ga već probale, definitivno je trenutno najpopularniji jesenji parfem.

Možda će Vas zanimati i:


Rijetko kada ćete pronaći parfem koji je ovoliko glamurozan, seksipilan i privlačan, a ujedno tako elegantan. Idealan za hladne jesenje dane, ovo je jedan od onih parfema koji će vam svojom raskošnom aurom utopliti baš svaki dan, a da ne pričamo kako će vas svaki put izdvojiti iz mase. Mada je svjetlost dana ugledao još prije par godina, ove jesenje sezone je u vrhu popularnosti.

Miris ovog prekrasnog parfema gotovo je jednako dekadentan kao i njegova prezentacija. Upakovan u luksuznu bočicu koja podsjeća na legendarnu Marc Jacobs torbu, ovo je parfem koji se po svojoj raskošnosti veoma teško može mjeriti sa bilo kojim drugim parfemom. Gornje note italijanske šljive upotpunjenje su pomoću kremastog jasmina i tečnog ćilibara, a dodatno je zagrijan mješavinom vetivera i papirusa.

Decadence je parfem koji predstavlja seksipil i sofisticiranost, glamur i raskoš, toplinu i svježinu – da, sve u jednoj bočici koja, sama po sebi, izgleda veoma dekadentno i elegantno. Bilo da je dan ili veče, Decadence se najbolje “otvara” tokom svježijih dana pa zbog toga i jeste tako pogodan za jesenju sezonu, ali nema greške ni ako ga nosite i tokom zime.

Dostupan je u bočicama (čitajte: torbicama) od 30ml, 50 ml i 100 ml.

Autor: minimagazin.info



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button