Tehnologija

VIBER UVODI INOVACIJU: Chatovanje za milijardu ljudi u isto vrijeme










Viber je objavio pokretanje Viber Communities opcije, što će biti prva aplikacija ovog tipa, koja nudi prostor za chatovanje u kome će milijardu korisnika nesmetano moći da razmjenjuje poruke i sve vrste sadržaja.

Dok je trenutno stanje na tržištu takvo da ograničava grupne chatove na stotine ili hiljade korisnika, Viber to prevazilazi i pruža korisnicima jedinstvenu mogućnost da se na ovaj način povežu sa sagovornicima iz cijelog sveta na nivou koji je bez presedana u industriji aplikacija za razmjenu poruka – sa milijardu korisnika u jednom jedinom grupnom chatu.

Možda će Vas zanimati i:

Uz segmentisane upravljačke uloge i moćne funkcije upravljanja chatovima, administratori Viber Communities će imati na raspolaganju savršen proizvod za vođenje chata, podsticanje razmjene sadržaja i neograničeno proširenje aktivnih grupa korisnika oko zajedničkih interesovanja, iskustava, inicijativa i ostalih tema – i to na veoma dobro poznatom interfaceu njihove omiljene i često korišćene aplikacije za razmjenu poruka.

Viber će, takođe predstaviti i nove funkcije za monetizaciju, koje će omogućiti vlasnicima Zajednica da unutar njih kreiraju modele za stvaranje prihoda – kako se one budu razvijale i postajale masovnije.

Izvor: mondo.rs



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button