Promo

Osvoji stipendiju za studij eMPIRICA ICT CHALLENGE 2022










Želiš li biti u društvu onih koji mijenjaju svijet na bolje, živjeti gdje god poželiš, birati posao i poslodavca, disati punim plućima i biti finansijski osiguran? Vrijeme je da započneš ostvarivati vlastite snove. Ako uz to voliš informatiku, ovo je izvrsna prilika za tebe!

Neosporna je činjenica da su digitalne tehnologije jedno od najbrže rastućih područja industrije i da bilježe snažan rast prihoda i broja zaposlenih u BiH i na svjetskom nivou. Izborom karijere u propulzivnoj i rastućoj IKT industriji krećeš s inicijalnim vjetrom u leđa. Zato biraj pametno!

Možda će Vas zanimati i:

Licencirani i akreditirani fakulteti „Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM“ u Tuzli i „Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA“ u Brčkom pozivaju te da se prijaviš na testiranje u oblasti informacijsko-komunikacijskih tehnologija na kom možeš osvojiti stipendiju od 2.500,00 KM za upis na studij računarstva i informatike.

Fakultet „Visoka škola računarstva i informatike eMPIRICOM“ u Tuzli organizuje nastavu prvog ciklusa studija na studijskom programu Računarstvo i informatika, sa smjerovima: Softversko inženjerstvo, Inženjerska informatika, Multimedijsko računarstvo, Poslovna informatika.

Fakultet „Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA“ u Brčkom organizuje nastavu prvog ciklusa studija na dva studijska programa: Inženjerska informatika i Poslovna informatika.

Naredni termin testiranja za stipendije je u četvrtak, 28. aprila 2022. godine u 19:00, i to ONLINE. Za prijavu je potrebno popuniti OBRAZAC koji se nalazi na web stranici www.empiricom.ba ili OBRAZAC koji se nalazi na web stranici www.empirica.ba, do srijede 27. aprila 2022. godine.

U prvom terminu testiranja dodijeljeno je 10 stipendija budućim studentima. Možda sljedeća čeka baš tebe? Biraj pametno i prihvati izazov!



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button