Lifestyle

Svi su ludi za Barbie: Čeka nas velik povratak plave kose i ružičaste odjeće










Već je prikazivanje trailera za film “Barbie” stvorilo pravu ludnicu među obožavateljima, kako li će tek djelovati film koji se počinje prikazivati 21. jula?

Ako ste se još do prije godinu dana možda plašili ili pak nadali da Barbie gubi utrku s našim modernim vremenima, prevarili ste se – već su najave filma “Barbie” probudile zanimanje za slavnu lutku i sve vezano uz nju, a nedavno objavljivanje trailera za film pokrenulo je i golem skok broja internetskih pretraživanja, pa je teško i zamisliti što će tek pokrenuti prikazivanje filma koje bi trebalo početi 21. jula.

U glavnim ulogama su Margot Robbie, Ryan Gosling, pogledajte kako izgleda trailer:

U filmu se nakratko pojavljuje čak i Michael Cera ali i mnogi drugi – Dua Lipa, Helen Mirren, Alexandra Shipp, Kate McKinnon, Simu Liu, Kingsley Ben-Adir, Ncuti Gatwa, Scott Evans i Will Ferrell.

Ružičasto se vraća u modu

Barbie i 2023. snažno utječe na društvo, vidljivo je to po fami i zanimanju za nadolazeći film Grete Gerwig koji rastu iz dana u dan.

Obožavatelji su se podijelili već na pitanju Kena – je li Ryan Gosling dobar glumački izbor ili nije – a izgleda i da ćemo na ulicama sljedećih mjeseci viđati puno više plavuša, pod utjecajem izgleda Margot Robbie u ulozi obožavane lutke.

image
Plastično i fantastično: Margot Robbie kao Barbie i Ryan Gosling kao Ken

Kako piše New Beauty, prikazivanje trailera izravno je povezano s povećanjem broja pretraga na Googleu za pojam “blonde hair dye” (bojenje kose u plavo) za visokih 157 posto i to unutar samo nekoliko sati od prikazivanja.

Obožavateljice se ne zanimaju samo za plavu kosu, nego bi se htjele i odijevati poput filmske Barbie – broj pretraživanja pojma “Barbie stil” porastao je za 142 posto, a “ružičaste odjeće” 174 posto.

Onima koji prate zbivanja na tržištu ovo je dovoljno da predvide kako nas, osim plave kose, ovog ljeta očekuje velik povratak ružičastih cipela, kaubojskih čizama te ružičastih tonova i svijetlih uzoraka općenito.



Izvor
gloria.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button