BiznisLifestyle

Širi svoj biznis: Halid Bešlić gradi hotel od milion i po eura!










Halid Bešlić ozbiljno se bacio u turizam! Pjevač, koji već godinama ima hotel u Sarajevu, nedavno je u glavnom gradu BiH kupio plac i na njemu započeo izgradnju još jednog kompleksa, saznaje Kurir.

Ovo zdanje će biti izgrađeno u američkom stilu, a pjevač je u posao uložio čak milion i po eura. Ako radovi budu tekli po planu, otvaranje hotela biće na proljeće 2017. godine, prenosi Kurir.

Možda će Vas zanimati i:

“U Sarajevu sezona traje punih sedam mjeseci, uključujući i Novu godinu. Sobe i apartmani u Bešlićevom hotelu su konstantno puni stranaca, pa ga je to ohrabrilo da sagradi još jedan objekat koji će se nalaziti nedaleko od starog. Halid redovno obilazi gradilište i nadgleda majstore. Želi da sve izgleda perfektno! Arhitekta mu je predložio da napravi nešto u američkom ‘fazonu’, tačnije, da hotel ima samo jedan sprat, ali da bude širok i dugačak”, piše Kurir.

“Halid želi da se obezbijedi. Sve što je dosad stekao, stekao je samo svojim radom. Ulagao je novac u benzinsku pumpu, koju ima u svom vlasništvu, a sada ulaže u hotele”, stoji u tekstu.

Izvor: kurir.rs



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button