Zanimljivosti i zabava

Okršaji iza kamere: Na setu su ‘letjele’ šake, uvrede i svađe













Netrpeljivost između najvećih svjetskih zvijezda nije ništa novo. No dok muzičarii svoje okršaje ‘sređuju’ preko tekstova pjesama ili u medijima, glumci koji su prisiljeni raditi zajedno svoje nesuglasice, katkad žestoko, ‘srede’ na setu filma ili serije.

Dwayne Johnson, poznatiji kao The Rock, nedavno se ‘istresao’ na jednog od svojih kolega iz filma ‘Brzi i žestoki 8’ te ga nazvao mlakonjom i neprofesionalcem. Navodno se radi o Vinu Dieselu, koji je kao i Rock, producent filma. Izvori sa seta tvrdili su za tabloide da Vin redovno kasni na snimanja te radi preinake bez pitanja svojih suradnika, a često i, kažu, kritizira glumu drugih.

Holivudski snagatori nisu jedini koji su za vrijeme snimanja filma imali okršaj.

Shia LaBeouf i Tom Hardy

Zvijezde filma ‘Lawless’ briljirale su u svojim ulogama, no iza kamera nisu našli zajednički jezik. ‘Mušičavi’ LaBeouf navodno je fizički nasrnuo na Hardyja.

– Samo me napao, odjednom. Udario me šakom u glavu – ispričao je Hardy, a svojim se podvigom prvi pohvalio Shia.

foto: Screenshot

– Nisu se potukli, ali stalno su se svađali. U jednom trenutku obojicu smo morali smirivati. Drago mi je bilo kada sam čuo da glasine o tučnjavi nisu bile istinite, jer ne bih htio vidjeti rezultat tog okršaja – kazao je redatelj John Hillcoat.

Charlize Theron ispričala je da se i sama našla u svađi s Hardyjem na setu ‘Mad Maxa’. Film su snimali šest mjeseci, a glumci se nisu najbolje slagali. Redatelj George Miller priznao je da je postaja netrpeljivost između dvoje glavnih glumaca te da se napetost vidjela i na ekranu, što je odgovaralo filmu.

foto: Screenshot

Jamie Foxx i LL Cool J

Za vrijeme snimanja svađe za film ‘Any Given Sunday’, LL Cool J se previše uživio u svoju ulogu. Čak toliko da je i policija morala intervenirati.

– Snimamo tu scenu i mislim si da je LL ili izvrstan glumac ili je pravi luđak – prepričao je Foxx na jednom od svojih stand-upova.

– U jednom trenutku se samo zaletio na mene i udario me dok sam mu bio okrenut leđima – rekao je Foxx koji je kolegi brzo uzvratio, udarivši ga šakom u lice.

foto: Screenshot

Ryan Gosling i Rachel McAdams

Iako su zvijezde jednog od najpopularnijih romantičnih filmova, ‘Notebook’, Ryan i Rachel nisu se slagali na setu od prvog dana snimanja. Gosling je u jednom trenutku zatražio drugu glumicu.

– Ne mogu raditi s njom, ništa ne mogu dok je ona ovdje – požalio se Ryan redatelju Nicku Cassavetesu koji je zatim glumce pozvao u svoj ured da razriješe problem. No oni su, ispričao je Nick, ‘eksplodirali’ i počeli su vrištati jedan na drugoga. Redatelj ih je na kraju ostavio same i izašao je zapaliti cigaretu.

Nakon nekog vremena, Gosling i McAdams izjavili su da su spremni za suradnju i nastavili snimati film. Nije sve išlo kao ‘po loju’, ali je bilo puno lakše, priznao je redatelj.

Ryan i Rachel na kraju su se zaljubili i iza kamere i bili su u četiri godine dugoj vezi.

foto: Screenshot

James Franco i Tyrese Gibson

Nakon što je glumio s Francom u filmu ‘Annapolis’, Tyrese je odlučio više nikada ne raditi s njim. Za njihov okršaj je, priča Gibson, kriv James koji niti sekunde nije izlazio iz uloge. Glumci su za film snimali scene boksačke borbe, a Franco nije htio glumiti da udara kolegu, već je to radio ‘za stvarno’.

– Kad bi se našli u ringu, Franco se nije ustručavao da me udari najjače što može. To sam doživio vrlo osobno, bilo je sj**ano’ – rekao je.

James Franco je priznao krivicu.

– Bio sam toliko uživljen u tu ulogu da se nisam sjetio biti malo ljubazniji nego što sam bio – kazao je u intervjuu za GQ.

Izvor: 24sata.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button