BiH

Kraljica otkazala posjete, princ Charles ne dolazi u Bosnu…










U konzultaciji sa zdravstvenim osobljem u palači i vladom, skorašnji posjeti Njezina Visočanstva Cheshireu i Camdenu bit će otkazani, navodi se u izjavi

Britanska kraljica Elizabeta (93) otkazala je neke javne angažmane za sljedeći tjedan zbog koronavirusa, objavila je Buckinghamska palača u petak.

Možda će Vas zanimati i:

– Iz razumljiva opreza i zbog praktičnih razloga u trenutnim okolnostima, došlo je do promjena u kraljičinim dnevnim obvezama  sljedećih tjedana – stoji u izjavi.

Britain's Queen Elizabeth visits the Royal Philatelic Society in London | Autor: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Kraljica je otkazala posjete području Camden u Londonu i Cheshireu na sjeverozapadu Engleske.

– U konzultaciji sa zdravstvenim osobljem u palači i vladom, skorašnji posjeti Njezina Visočanstva Cheshireu i Camdenu bit će otkazani – navodi se u izjavi te dodaje da se ‘audijencije nastavljaju kao dosad’.

Royal visit to Wales | Autor: Ben Birchall/Press Association/PIXSELL Foto: Ben Birchall/Press Association/PIXSELL

Princ Charles, nasljednik britanskog prijestolja, i njegova supruga Camilla na savjet britanske vlade otkazali su put Bosni, Cipru i Jordanu, rekao je glasnogovornik kraljevskog para.

Izvor: 24.hr


Možda će Vas zanimati i:

Back to top button