Lifestyle

Iz ugla jednog tate: Koliko god ja bio cool, mali junak uvijek izabere mamu!










Jedan tata je opisao kako izgleda neraskidiva veza između njegovog sina sa mamom i gdje je on u cijeloj priči. Na nekim dijelovima ćete se od srca nasmijati… 

“Već ste čitali o mojoj mračnoj, to jest, ljepšoj polovici. Je, možda su neki stekli dojam kako sam ja podređeni u ovoj bračnoj zajednici (što nije nužno ni krivo), ali kad se tiče roditeljstva, koliko god ja bio cool tata, mali junak uvijek izabire nju.

Iako samnom može izvoditi vratolomije, može se penjati i skakati odakle god poželi, može se čak i voziti na motoru,mali smrdo uvijek izabere gospoju. Po njoj, njen dragocjeni sinek mora jesti šest puta dnevno, imati uvijek počešljanu kosu i biti bez govnića u nosu. Uvijek čiste nezgužvane i mirišljave odjeće, sa skladnim bojama. Da nokti nemaju crne boje, ispod i na njima. Propisane dužine.

Mene osobno, podsjećajući se svog djetinjstva, to sve nije briga. Ja kad ga oblačim, obučem ga u prvo što uhvatim, a da može navući na sebe. Tako da sinek liči na šarenu papigu, kratkih nogavica i zgužvane majce. Isto ko stari. Nisam ja od te mode.

Nastavak čitajte : Iz ugla jednog tate: Koliko god ja bio cool, mali junak uvijek izabere mamu!



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button