TuzlaU fokusu

SVE SPREMNO ZA SAJAM ŽENSKOG STVARALAŠTVA: Prvi posjetitelji već pristižu, SVI STE DOBRODOŠLI! (FOTO)










Sve je spremno za jedinstveni Sajam ženskog stvaralaštva u Bingo City Centru u Tuzli. Sajam se održava u okviru Festivala savremene žene, a svečano otvaranje zakazano je danas za 16 sati.

Na desetine izlagača iz cijele BiH su na svojim mjestima, a prvi posjetitelji polako pristižu. Vjerujemo da će ovo biti sjajna prilika da se svi zajedno umrežimo, upoznamo i da provedemo divne sajamske dane.

Već od 12 sati počinje program Sajma ženskog stvaralaštva, kada će imati priliku da porazgovarate sa Majom Volk, ženom koja je pobijedila rak, podmladila svoje tijelo i postala jedna od najinspirativnijih osoba u regionu.

Sat vremena kasnije, dakle u 13 sati, održaće se radionica za djecu od 5 do 12 godina, koju će voditi profesorica Amina Pašić Đerlek iz Sarajeva. Radi se o jednoj zanimljivoj i kreativnoj radionici izrade čestitki.

U 14 sati tu je make-over show sa Stellom Petermanec, jednom od najpoznatijih vizažistica u BiH. Dakle, ako želite kompletan preobražaj, da izgladate još ljepše i sjajnije, ovo je prilika za vas.

U 16:30 sati dolazi nam Adisa Tufo koja će predstaviti i potpisivati svoju popularnu knjigu “Vruć krompir”, a nakon toga, u 18 sati ćete imati priliku da uživate u prezentaciji rada Kluba frizera, gdje će se pobjednici frizerskog festivala Balkana predstaviti sa najboljim frizurama na svijetu.

SVI STE DOBRODOŠLI!



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button