Radijske novosti

Festival Rocks&Stars u Hrvatskoj obilježit će ovo ljeto!










Gibonni, Josipa Lisac, Umberto Tozzi i 4 Tenora samo su dio ovogodišnjeg bogatog repertoara Rocks&Stars @ Cave Romane festivala koji se održava ovo ljeto u vinkuranskom kamenolomu na Medulinskoj rivijeri.

Jedinstvena pozornica Rocks&Stars @ Cave Romane festivala svoja vrata svečano otvara 29. juna nastupom 4 Tenora, u sastavu  Đani Stipaničev, Filip Hozjak, Vladimir Garić i Marko Pecotić. Oni će napraviti pravi spektakl u raskošnoj prirodnoj scenografiji starog rimskog kamenolomu kada će izvesti poznate arije, kancone i evergreene.

Tko još nije karte kupio, sad je vrijeme, jer 12. jula u Vinkuran stiže Gibonni, briljantan muzičar, autor, pjesnik, a izvodit će svoje nadaleko poznate hitove. Poslušati Gibu uvijek je gušt, a posebna poslastica bit će upravo na senzacionalnoj pozornici Cave Romane kada će publika pod zvjezdanim nebom uživati u njegovim poznatim versama i notama.

Ljetni muzički festivalski intermezzo rezerviran je za stand up Vlatka Štampara 25. jula, i višejezičnu edukativnu predstavu The Istrian stories by Robert Raponja koja će Istru 31. jula predstaviti na kroz priče, mitove i legende.

8. avgusta nastupa Umberto Tozzi, ultra poznati pop muzičar koji je prodao svoje albume u više od 70 milijuna primjeraka, a izvodit će svoje najpoznatije hitove, Gloria, Gente di mare, Tu, Ti Amo…

 

Grand finale Rocks&Stars @ Cave Romane festivala bit će svakako 17. avgust i senzacionalan nastup Josipe Lisac, kraljice originalne muzičko-scenske ekspresije koju publika s nestrpljenjem iščekuje u starom rimskom kamenolomu.

Ulaznice za sva događanja Rocks&Stars @ Cave Romane festivala, kulturnog podija Medulinske rivijere, mogu se već sada kupiti na eventim.hr, te na prodajnim mjestima u sustavu Eventima.

IZVOR: elle.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button