Vijesti

Epilog tuče u ginekološkoj bolnici : Doktoru razbijen nos













Načelnik Odeljenja ginekologije ćuprijske Opšte bolnice Radiša Mladenović (58) u tuči sa ginelokologom Vladanom Kaluđerovićem (48) zadobio je teške tjelesne povrede.

On je operisan zbog polomljenog nosa, a zadobio je povrede rebara. Kaluđerović ima povrede po vratu. 

 – Čuli smo da se nešto događa u šefovoj kancelariji, nešto je palo. Pomislili smo da je neka pacijentkinja ili posjetilac pao u nesvijest. Odmah smo uletjeli i zatekli smo oborenog Mladenovića oblivenog u krvlju i Kaluđerovića u koji ga napada. Kolege su ih nekako razdvojile – pričaju zaposleni na tom odeljenju.

Po njihovim rječima, Kaluđerović godinama ne komunicira sa Mladenovićem, ali i sa većinom ostalih kolega sa tog odjeljenja. Situacija je prilično napeta zbog toga.

– Niko ne zna zašto je Kaluđerović ušao u kancelariju Mladenovića i zašto su se potukli. Možda je višegodišnje ćutanje i izostanak komunikacije među kolegama doveo do nesporazuma i posle do neželjenih situacija – kažu u toj bolnici.

Mladenović je operisan i hospitalizovan na ORL odeljenju, dok je Kaluđerović poslije pregleda pušten na kućno liječenje. Oni su dali izjave policiji i očekuje se preduzimanje zakonskih mjera. Do tada njih dvojica neće raditi.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button