Lifestyle

TAJNE VRUĆEG SEKSA: Fantastični seksi savjeti spisateljice erotskih romana













Popularna erotska spisateljica otkrila je tajne vrućeg seksa koje s vama dijelimo u nastavku.

Zanimljivo je čuti od drugih žena što poduzimaju kako bi zagrijale stvari u spavaćoj sobi, osobito ako se te žene i u profesionalnom životu bave upravo seksom.

Autorica erotskih novela Shindy Chen dala je savjete za sve žene koje žele osjetiti dublje seksualno zadovoljstvo i povezati se s partnerom.

Spavajte goli

Jeste li ikad spavali goli? Ako niste, to je nešto što definitivno morate isprobati. Dogovorite se s partnerom da ćete oboje spavati goli i na taj ćete način moći bolje istražiti i osjetiti svoja tijela. Spavanje bez odjeće je vrlo seksi, tvrdi Shindy.

Jutarnji seks ili seks nakon vježbanja

Nakon treninga ili napornog vježbanja razina endorfina u ljudskom tijelu je na visokoj razini pa je to izvrsna prilika za seks. Također, nemojte izbjegavati niti jutarnji seks jer je upravo ujutro razina testosterona kod muškaraca na vrhuncu.

Više se mazite

Sjećate li se onih prvih dana zaljubljenosti kad ste se samo ljubili i mazili s partnerom? Ljubljenje je seksi, a može biti i super uzbudljivo ako se usredotočite na njega u potpunosti. Više se ljubite i prisjetite se kako vam je bilo uzbudljivo tijekom prvih poljubaca…

Obratite pažnju na ambijent

Upaljene svijeće i prigušeno svjetlo mogu itekako utjecati na vaše i partnerovo raspoloženje te stvoriti romantično ozračje.

Uvedite seksi igračke

U seks shopovima postoje zanimljive seksi igračke koje i vama i partneru mogu u trenutku popraviti raspoloženje i podići libido. Nije skupo a oboje vas može napaliti i pomoći vam da zagrijete atmosferu u spavaćoj sobi.

Isprobajte nove poze

Misionarska poza uopće ne mora biti dosadna. Vjerojatno ju s partnerom prakticirate mnogo puta, no želite li da vam bude uzbudljivije, modificirajte svoju najčešće korištenu seks pozu. Za veće zadovoljstvo, Shindy savjetuje da kod misionarske poze ispod stražnjice stavite jastuk jer će na taj način vaš klitoris biti bolje stimuliran. Samim time i postizanje orgazma biti će mnogo lakše. Isto učinite i s ostalim pozama koje upražnjavate. Pronađite položaj koji će i vama i partneru najviše odgovarati kako bi oboje u potpunosti mogli uživati u seksu i doživjeti vrhunac.

 

Izvor: slobodna-bosna.ba



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button