Lifestyle

IDEMO ŽIVJETI ŽIVOT: Majka prodala kuću i povela desetoročlanu porodicu u posjetu 20 europskih zemalja













Poznata YouTuberica je odlučila da joj ne treba veliki dom za veliku obitelj pa je prodala raskošnu kuću i sve u njoj te preselila obitelj u mali kamper od samo 14 kvadratnih metara.

Taina Licciardo Toivola (41) je australska YouTuberica koja živi u Finskoj i snima lifestyle vlogove o odgajanju i školovanju desetoro djece kod kuće.

https://www.instagram.com/p/BnxyHLXHgp7/?utm_source=ig_embed

U tome joj pomaže i njezin suprug Paul s kojim ima desetero djece koja se zovu – Leonardo, Cleopatra Taina Bride, Jerusalem, Shakespeare, Romeo, D'Artagnan, King James Ocean, Aphrodita, Nefertiti Butterfly Bambi i Omega Royal Fox.

Prije tjedan dana, ova mama je na Instagram objavila fotografiju u kojoj je napisala da se njezina obitelj iz velike kuće seli u kamper. U planu im je u šest mjeseci proputovati 20 europskih zemalja, a Taina će ih na putu nastaviti školovati ‘iz nove kuće’. Planiraju posjetiti Disneyland i Legoland, čemu se najmlađi najviše i raduju.

Njihove reakcije možete pogledati u videu koji je Taina podijelila na svom YouTube kanalu:

Djeci je najavila da je prodala kuću i sve što u njoj imaju te da svatko od njih može odabrati samo po jednu igračku koju će ponijeti sa sobom na putovanje.

Fotografija na Instagramu pokazuje njihov stari dom – kuću od 419 kvadratnih metara i kamper od 14 kvadratnih metara u koji se sele.

https://www.instagram.com/p/BzWGILhFOFp/?utm_source=ig_embed

U objavi je napisala: ‘Smanjili smo svoj životni prostor s 419 na 14 metara kvadratnih. Ne trebate veliku kuću jer imate veliku obitelj. Prodali smo SVE i idemo živjeti ŽIVOT. Nema više materijalnih stvari. Ekstremni minimalizam je savršen za našu obitelj sada. Ovo nije bio veliki potez za nas jer je bio sasvim prirodan. Odlučila sam vlogati cijelo putovanje i podijeliti ga s vama – od objave, preko pražnjenja kuće, do našeg života na putu. Hvala vam što gledate.’

Izvor: 24 sata



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button