KulturaU fokusu

ZANIMLJIVA I INTERAKTIVNA PROMOCIJA: Vahida Djedović u prepunom “Ateljeu” predstavila novu knjigu (FOTO)













U prepunom “Ateljeu Ismeta Mujezinovića” u Tuzli, večeras je održana promocija knjige “Terapeut ljubavi”, autorice i naše Superžene Vahide Djedović, inače psihoterapeutkinje iz Srebrenika, koja godinama živi i radi u Tuzli.

Ovo je druga knjiga Vahide Djedović koju je objavila izdavačka kuća “Bosanska riječ”, a promotori su, pored autorice bili dr.doc. Larisa Softić – Gasal i dr. Rade Delić iz Beograda.

Radi se o knjizi koja sadrži savjete za ljubavne probleme, koje je Vahida konstantno dobijala u inbox svog privatnog FB profila. Na osnovu njih, autorica Djedović počela je da piše njihove priče koje je sjedinila u jednu sjajnu knjigu, za koju smo sigurni da će biti popularna kako kod ženske, tako i kod muške čitateljske populacije.

U samom finišu promocije, posjetitelji su postavljali pitanja na koja je autorica vrlo rado odgovarala, pa je sama promocija dobila vrlo zanimljivu interaktivnu notu.

Za dramsko-zabavni dio promocije bili su zaduženi glumci Amila Mujić i Edis Žilić, te članovi popularnog Big Brothers Benda, Senčo i Bobo. Moderator promocije bio je Vedran Jahić.

FOTO: Harisa Dautović



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button