Biznis

Još malo vremena je ostalo za registracije: Počinje najveći biznis događaj u regiji – BH ENGINEERING WEEK 2019. Tuzla










Ostalo je samo još nekoliko dana do najvećeg biznis događaja godine: BH ENGINEERING WEEK 2019.

Događaj u Tuzli održat će se 14. i 15.11.2019. sa sjajnim temama kao što su: Made in BiH, Energetika (Termoelektrana Tuzla blok 7; Termoelektrana Banovići), Smart City/ Pametni grad- prijedlozi (Trento; Živinice- prekogranična saradnja Crna Gora, Hrvatska), Robotika, industrija 4.0., Mentoring., koje će voditi neki od sjajnih govornika kao što su Namik Hrle, glavni tehnološki direktor i predsjedavajući IBM Data and AI tehničkog tima, IBM Academy of Technology; Dirk Muehlenweg, Global Leader of Internet of Things (IoT) for the Government Industry / IBM; prof.dr. Almir Badnjević, izvršni direktor i CEO “Verlab” Društva za medicinski i biološki inžinjering u BiH; prof.dr. Ahmed Kovačević, professor Howden Chair in Engineering Design and Compressor Technology, Department of Mechanical Engineering and Aeronautica, Velika Britanija, te mnogi drugi fenomenalni govornici. Moći ćete se družiti sa više od 30 govornika, a sve detalje možete pronaći klikom OVDJE.

Pozivamo SVE studente da se besplatno registruju za BH ENGINEERING WEEK sa mogućnosti razvijanja karijere koja dolazi sa neustrašivim stavom i umom za pozitivne društvene promjene sa fokusom na inovaciju. Kroz učenje različitih poslovnih vještina za izgradnju bolje budućnosti putujte ka svom uspjehu.

Možda će Vas zanimati i:

Link za REGISTRACIJU možete pronaći klikom OVDJE.

Od 14. novembra/ studenog do 12. decembra/ prosinca 2019. godine u Sarajevu, Banja Luci, Bihaću i Tuzli pod sloganom „Povežimo budućnost” održat će se dugoočekivani program kojim su povezani izuzetni događaji koji će doprinijeti snažnijoj i kvalitetnijoj zajednici inženjera i stručnjaka u BiH i boljoj povezanosti sa industrijom regije i Evrope, ali i napraviti i novi prepoznatljivi brand pod imenom BH ENGINEERING WEEK. 

Velike kompanije, CEO manageri, dijaspora, inovatori i kreativci svih generacija diskutovat će o raznim temama na zanimljivim predavanjima i prezentacijama i tako predstavljati najnovije trendove u praksi, tehnologiji, dizajnu i razvoju novih proizvoda koji podstiču ekonomski održiv razvoj.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button