Servisi

Kakvo nas vrijeme očekuje početkom nove sedmice?










U Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. U nizinama će padati kiša, a na planinama snijeg. Više padavina je na području Hercegovine, a u Bosni su slabije padavine.

Tokom noći na utorak u većem dijelu zemlje se očekuje snijeg, na jugu zemlje je kiša. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. U poslijepodnevnim i večernjim satima vjetar mijenja smjer na sjever. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 2°C, na jugu do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 7°C, na jugu do 11°C.

Možda će Vas zanimati i:

U utorak, 16.01.2024., u jutarnjim satima u većem dijelu zemlje će padati snijeg, na jugu zemlje kiša. Zatim se očekuje postepeno razvedravanje. Vjetar u Bosni većinom slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 0°C, na jugu do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 4°C, na jugu od 7 do 11°C.

U srijedu, 17.01.2024., novo naoblačenje sa juga. U večernjim satima kiša na zapadu i jugozapadu Bosne i u Hercegovini. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i -1°C, na jugu do 3°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 8°C, na jugu do 11°C.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button