Autoshow weekTuzlanski kantonZanimljivosti i zabava

Najveći auto-moto spektakl u Tuzli: Auto Show Week 2023! – otvara svoja vrata danas










Dobrodošli na peti po redu Auto Show Week koji će se održavati od 30.06(danas) pa sve do nedelje (02.07.) u Tuzli! Ovogodišnji događaj definitivno će biti vrhunski doživljaj za sve ljubitelje automobila.

Desetine priznatih proizvođača predstavit će svoje najnovije kreacije tuzlanskim posjetiteljima, koji će imati priliku vidjeti i možda postati vlasnici nekih od vodećih svjetskih marki u automobilskoj industriji.

Možda će Vas zanimati i:

Nismo zaboravili ni na ljubitelje biciklizmam ove godine M Bike će predstaviti svoje modele.

Na ovogodišnjem Auto Show Weeku moći ćete uživati u modelima renomiranih proizvođača kao što su Opel, Renault, Dacia, Nissan, Ford, Kia, Volkswagen, Range Rover, Volvo, Jaguar, Suzuki, MG, Peugeot, Škoda, Hyundai, Toyota, Lexus, Harley Davidson i CF.

Osim bogate ponude novih modela automobila, na ovogodišnjem Auto Show Weeku će se raspravljati o tehnologijama budućnosti u automobilskoj industriji. Također, govorit će se o budućnosti Tuzle i njenom razvoju u autoindustriji.

Agencija Colosseum s ponosom najavljuje jedinstveni Auto Show Week 2023, koji se danas održava na parking prostoru Bingo City Centra u Tuzli.

The Tourist Board of the City of Tuzla - Bingo City Centar - The Tourist Board of the City of Tuzla
Foto: Turistička zajednica Grada Tuzle

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Danas se pridružite jedinstvenom doživljaju Auto Show Weeka i uronite u svijet automobila.

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button