Radijske novostiU fokusu

Divan nakon nastupa u Zagrebu: “Dali smo im savršen zvuk, emociju i luđačku energiju, dali smo im sebe!”













Nakon nastupa na velikoj sceni zagrebačkog Hard Place-a i borbe za “Kartu do budućnosti”, tuzlanski Divan se vratio ispunjen sjajnim utiscima i vrtlogom emocija koje su podijelili sa svojom publikom na društvenim mrežama.

“Najdominantniji osjećaj poslije prespavane noći, stane u samo jednu riječ. Ponos. Prezadovoljni smo načinom na koji smo sinoć odradili svoje minute na bini Hard Place-a i još jednom uvjerili sebe a i druge da to stvarno umijemo napravit na vrhunskom nivou kada imamo uslove i kada to treba. Dali smo im savršen zvuk, emociju i luđačku energiju, dali smo im sebe, dali smo im sve.”, napisali su članovi grupe Divan na svojoj Facebook stranici.


Inače, Opća Opasnost je u saradnji sa INA-om i Croatia Records-om pokrenula takmičenje “KARTA DO BUDUĆNOSTI”. Finaliste je birala publika online glasanjem, a pobjednik koji će 16.11.2019. nastupiti u Domu Sportova kao predgrupa grupi Opća Opasnost odlukom stručnog žirija je bend zagrebački Magnaro. Organizatori pobjedniku također poklanjaju “Kartu do budućnosti” što podrazumijeva objavljivanje singla uz potpisivanje ugovora za diskografsku kuću Croatia Records. 

Možda će Vas zanimati i:

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button