Arhiva

(VIDEO) Nurkić pružio solidnu partiju u porazu Sunsa, trener ga cijelu posljednju četvrtinu držao na klupi










Bh. reprezentativac Jusuf Nurkić, pružio je solidan nastup u  susretu Phoenix Suns-a protiv LA Clippers-a, iako je njegova ekipa na kraju poražena rezultatom 131:122.

Nurkić je proveo  25 minuta  na terenu postigao devet poena uz šest skokova, ali je zanimljivo da je cijelu posljednju četvrtinu proveo na klupi za rezervne igrače.

Clippersi su dominirali prvom polovicom utakmice, stekavši prednost od 19 poena (70:51), koju su uspjeli zadržati do kraja susreta, osiguravši tako pobjedu. Paul George je predvodio Clipperse s 33 poena, sedam skokova i tri asistencije, dok je Kawhi Leonard dodao 30 poena uz osam skokova i tri asistencije. James Harden također je pridonio uspjehu s 22 poena, 11 asistencija i pet skokova. Norman Powell je postigao 13 poena uz dva skoka, dok je Terance Mann dodao 12 poena i tri skoka.

Kod Phoenix Sunsa, najučinkovitiji košarkaš bio je Devin Booker s 35 poena, šest asistencija i dva skoka, dok je Bradley Beal dodao 21 poen uz pet skokova i četiri asistencije. Eric Gordon je postigao s 16 poena i pet skokova, a Bol Bol je ostvario 14 poena uz pet skokova i dvije asistencije. Grayson Allen je također bio dvocifren s deset poena, četiri skoka i tri asistencije.

 

 

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button