Zanimljivosti i zabava

10 Razloga zbog kojih i ovaj mjesec možete preskočiti teretanu
Mnogobrojni svjetski stručnjaci kažu da se ljetna figura gradi i trenira zimi.

Ukoliko ima onih koji se s time ne slažu onda u nastavku možete pronaći odlične izgovore za sebe, koje tražite već mjesecima.

Ovdje je top 10 razloga zbog kojih ne trebate da se učlanite u teretanu ovog mjeseca već da živite život punim plućima i budete debeli i sretni.

Možda će Vas zanimati i:

1. PAPCI KOJI DOLAZE DA SE POKAZUJU – Bit ćete kontinuirano okruženi papcima koji u teretanu dolaze ne zato što im treba ili zato što žele da se izvajaju već zato što su prenabildani i žele da vam pokažu kako su oni najbolji u dizanju teških stvari u vazduh.

2. TREBE KOJE SE SLIKAJU U OGLEDALU – Zgodne cure koje dolaze po svoju dnevnu dozu Instagram slika su svakako jedan od velikih minusa s kojima ćete se susretati ako krenete u teretanu u januaru.

3. HLADNO JE NAPOLJU – Realno da biste došli do teretane potrebno je da izađete u hladnoću vanjskog svijeta. Također, kada se budete vraćali kući, morat ćete se vratiti kroz istu tu hladnoću. Taj proces se može izbjeći ležanjem pod dekicom bez problema.

4. ČLANARINA SE MORA PLATITI – Iako je ustaljeno mišljenje da tortura poput one u teretani treba biti besplatna, ipak smo natjerani da istu plaćamo mjesečno pod izgovorom da “koristimo sprave”. Šatro.info je stava da teretane trebaju plaćati članovima, a ne obratno.

5. MORATE IMATI OPREMU ZA TERETANU – U teretanu ne možete u farmerkama što znači da ćete morati da kupite svu opremu, od katanca do patika, a realno to vam je ulaganje koje se dugoročno neće isplatiti jer ono ko je ostao u teretani duže od pola mjeseca?

6. TERETANA ISKLJUČUJE PIVU – Ako planirate da se bavite sportom onda je jako bitno da ne pijete kao stoka svakog vikenda. Dakle teretana isključuje alkohol, pogotovo pivu. Da li je teretana zaista vrijedna takve žrtve?

7. POSTAT ĆETE PRESEKSI ZA OVU PLANETU – Česti odlasci u teretanu mogu izazvati vašu evoluciju u preseksipilnu personu što vam realno ne treba jer ko može izdržati takav nalet seksipila? Realno.

8. ODMJERAVANJE I PREMJERAVANJE DRUGIH KOJI TRENIRAJU – Budući da živite u BiH neminovno je da se susretnete sa papčinama koje će da vas premjeravaju i odmjeravaju i pokazuju svoje preseksi mišiće dok vi s vašim pivskim stomačićem postojite u pozadini.

9. TEK JE JANUAR, IMA VREMENA DO LJETA – Realno nigdje vam se ne žuri, pa tek je mjesec januar, do ljeta su ostala još tri života.

10. TE PARE BOLJE MOŽETE U KAFANI POTROŠITI – Novac uložen u kafanu je novac uložen u dobre uspomene. Novac uložen u teretanu je novac uložen u mučenje samog sebe.

Izvor: satro.infoMožda će Vas zanimati i:

Back to top button