BiH

Život u kući iz snova sa potpisom Beko i Grundig


Ekipa Radio Kameleona je bila na sedmoj Beko konferenciji, održanoj 31. oktobra 2023. U Hotelu Hills Sarajevo, među ostalih 120 zvanica partnera, kupaca i predstavnika medija.

Kompanija Omega d.o.o. koja ima najveći maloprodajni lanac specijalizovanih prodavnica bijele tehmike i koja je preko 20 godina ovlašteni distributer brendova Beko i Grundig za BH tržište, organizovala je sjajnu promociju svih noviteta pomenutih brendova i najavila ulazak Beko brenda i u premium klasu.

Među brojnim novitetima posebnu pažnju je privukla nova Beko linija usisivača sa LDS navigacijom kao i usisivači sa FLEXI cijevima i Hepa filterima. Također smo mogli vidjeti odlične Grundig Nano TV, kao i Beko Smart pegle, nova linija espresso aparata, Beko veš mašine sa Aquatech tehnologijom, Beko sušilice itd, ali ono što je također izazvalo pažnju su i Grundig toplotne pumpe A+++ klase koje griju vodu do 65 stepeni i sastavljene su od komponenti vrhunskih proizvođača i koji vam garantuju da za grijanje cijele sezone sa prosječnom temperaturom stana 24 stepena za grijanje ćete izdvojiti ukupno oko 550 KM za šest mjeseci.

Pored prezentacija na konferenciji smo imali priliku čuti i predavanje vrhunskog predavača na temu KAKO PRODATI?

Zahvaljujemo se Omega timu na pozivu i još jednom ponavljamo odličnoj organizaciji.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button