Gdje izaćiTuzlanski kantonZanimljivosti i zabava

Zimski grad Lukavac: Večeras nastup benda Alter

Manifestacija Zimski grad Lukavac nastavlja sa zabavnim programom a gosti će večeras(28.12.2022) imati priliku slušati bend Alter.

Svirka benda Alter u okviru manifestacije počet će u 19 sati.                                                         

Jučerašnji dan su obilježila dva događaja, “Dječiji dan radosti” je bio upriličen od 16:30.

Zimski grad Lukavac u okviru svojih aktivnosti nije zaboravio ni na najmlađe. Tako je jučer za mališane pripremljen “Dječiji dan radosti”.

Jučerašnji dan Zimskog grada u Lukavcu završen je nastupom Tuzlanskog benda VIS Kapitalisti. Publika je uživala i fino se zagrijala uz kvalitetnu R'n'R svirku.

Sama manifestacija “Zimski grad Lukavac” trajat će do 9. januara 2023., a za posjetioce je i u nadolazećim danima  spremljen bogat kulturno-zabavni sadržaj.

Program same manifestacije Zimski grad Lukavac dodatno je obogaćen izložbama, promocijama knjiga, programom polaznika Centra za zdravo i kreativno odrastanje kao i mnogim drugim sadržajima koji će Centar za kulturu Lukavac u ovim prazničnim danima učiniti jednim od najposjećenijih mjesta na području Tuzlanskog kantona.

Pogledajte kako je to izgledalo na otvaranju Zimskog grada Lukavca:

https://www.facebook.com/CZKLukavac/videos/418761013716950

Sve najave možete pratiti na FB stranici: https://www.facebook.com/zimskigradlukavac

Zimski grad se realizuje u organizaciji Centra za kulturu i sport Lukavac, uz podršku Grada Lukavac i Turističke zajednice Grada Lukavac.

 

 

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button