Gdje izaćiTuzlanski kantonZanimljivosti i zabava

Zimski grad Lukavac – U četvrtak nastup kralja dobre zabave Nesiba Neska Delibegovića

Manifestacija Zimski grad Lukavac nastavlja sa redovnim programom a goste će u četvrtak zabavljati Nesib Nesko Delibegović!

Kralj dobre zabave kako su ga od milja, prozvali njegovi obožavatelji, Nesib Delibegović Nesko sprema 28.decembra, jedinstvenu zabavu za sve Lukavčane.

Osim pjesme i dobre zabave, u Zimskom gradu Lukavcu možete pronaći i bogatu ponudu gastronomskog sadržaja.

Proteklih dana građani Lukavca kao i posjetoci iz Tuzlanskog Kantona mogli su uživati u nastupima mnogobrojnih izvođača.

Sama manifestacija “Zimski grad Lukavac” trajat će do 9. januara 2023., a za posjetioce je i u nadolazećim danima  spremljen bogat kulturno-zabavni sadržaj.

Program same manifestacije Zimski grad Lukavac dodatno je obogaćen izložbama, promocijama knjiga, programom polaznika Centra za zdravo i kreativno odrastanje kao i mnogim drugim sadržajima koji će Centar za kulturu Lukavac u ovim prazničnim danima učiniti jednim od najposjećenijih mjesta na području Tuzlanskog kantona.

Puni program obilježavanja manifestacije možete pogledati ispod.

Sve najave možete pratiti na FB stranici: https://www.facebook.com/zimskigradlukavac

Zimski grad se realizuje u organizaciji Centra za kulturu i sport Lukavac, uz podršku Grada Lukavac i Turističke zajednice Grada Lukavac.

Ne propustite priliku da svojim prisustvom uveličate večerašnji, kao i nadolazeće koncerte koji su pripremljeni u okviru Zime u Lukavcu.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button