MuzikaRadijske novosti

Winter magic – Brodolom se ponovo vraća

Prvi muzički spektakl Bosne i Hercegovine prepoznatljiv u cijelom regionu.

Brodolom je prvi tematski event koncept u Bosni i Hercegovini koji je dugogodišnjim prisustvom postao regionalni brand. Brodolom predstavlja inovativni koncept sa vrhunskim izvođačima, ozvučenjem, svjetlosnim efektima.

Brodolom je ime za pozitivno druženje bez podijela. Mi predstavljamo muzički spektakl koji vam je do sada donio najveća svjetska DJ imena.

Ove godine pravimo prvi zimski Brodolom pod nazivom WinterMagic Brodolom koji nikako ne smijete propustiti. Imena koja dolaze na dvodnevnu zabavu će vas držati u plesnom moodu stalno, a ekipe dolaze is svih dijelova regiona.

Za 15 godina u Brodolomu je uživalo više od 60 hiljada gostiju, a na scenama su nastupali James Zabiela, Darren Emerson, Mark Knight, Mahmut Orhan, Lissat & Voltax, Baggi, Pirupa, Kazoo, Joeski, Magdalena, Musumeci, Dubioza Kolektiv, After Affair, Groovyman, G. Edd, Alexandar de Funk, Vanyano, Focho, Goran Emkić, El Mano, Borg, Soole te mnogi drugi.

Brodolom je prvi tematski event koncept u Bosni i Hercegovini koji je dugogodišnjim prisustvom postao regionalni brand. Brodolom predstavlja inovativni koncept sa vrhunskim izvođačima, ozvučenjem, svjetlosnim efektima. Brodolom je ime za pozitivno druženje bez podijela. Mi predstavljamo muzički spektakl koji vam je do sada donio najveća svjetska i regionalna DJ imena.

Više informacija na www.brodolom.ba

Cijene:

FESTIVALSKA ULAZNICA – 40,00 KM (OGRANIČEN BROJ)
DNEVNA ULAZNICA – 25,00 KM (OGRANIČEN BROJ)
FESTIVALSKA VIP – 150,00 KM
DNEVNA VIP – 100,00 KM

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button